Alles voor je haar!
Alles voor je haar! Our Salon Opening Times We Work Every Day a Week

Opening time

 • Monday Closed
 • Tuesday 9:30 - 18:00
 • Wednesday 9:30 - 18:00
 • Thursday 9:30 - 21:00
 • Friday 9:30 - 18:00
 • Saturday 9:30 - 18:00
 • Sunday Closed


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Haarlemmerweg 1G, 2316 AA Leiden

De Kappers

Home / De Kappers

Passie

Marwan Arar en Maher Alyousef, beiden inmiddels vier jaar in Nederland, wilden op elke manier mogelijk langzamerhand weer hun passie beoefenenen: knippen.

Stap voor Stap

Marwan wordt steeds vaker gevraagd de vrouwen in zijn directe omgeving aan een vernieuwing of een betere kapsel te helpen. Maher loopt stage bij een andere kapper in Leiden om zo de nodige ervaring hier op te doen.

De Opening

In December openden zij samen M & M Kapper op de Haarlemmerweg 1G te Leiden.

Marwan & Maher nu in Leiden

Marwan Arar en Maher Alyousef, beiden inmiddels vier jaar in Nederland, wilden op elke manier mogelijk langzamerhand weer hun passie beoefenenen: knippen. Beiden brengen een hele koffer aan ervaring mee uit Damascus ruim vier jaar terug, en beiden hebben de nodige twijfels gehad bij of het ze zou lukken en of er waardering voor zou zijn hier in Nederland. Inmiddels knipt Maher jaren middels een stage bij een andere kapper in Nederland, en leeft hij zijn droom van zijn eigen zaak opnieuw. Maher is een specialist voor de heren, en Maher wist dat hij een specialist voor de dames nodig zou hebben. Zo kwam Maher bij Marwan terecht welke zelf ook een hele koffer met ervaring met zich meebracht. Marwan bleek de perfecte partner die de droom van zijn eigen zaak met Maher deelde. In December openden zij samen M & M Kapper op de Haarlemmerweg 1G te Leiden.

Ons Team

 • Marwan Arar
  De Dames Specialist

  Marwan knipt inmiddels ruim 21 jaar dames, waarvan de eerste 17 in verschillende modieuze zaken in Damascus. Hij volgt al sinds de laatste trends en staat altijd open voor nieuwe creatieve ideeën. Marwan werd steeds meer gevraagd door de vrouwen om hem heen of hij niet iets voor hun haar kon betekenen. Zo wist hij zeker dat hij ook hier zijn waarde kan bieden voor de dames.

 • Maher Alyousef
  De Heren Specialist

  Ook Maher knipte voorheen al ruim 17 jaar in Damascus voordat hij vier jaar geleden naar Nederland kwam. Daarna heeft Maher in Nederland eerst vier jaar voor een andere zaak gewerkt om hier te kunnen wennen aan zijn nieuwe doelgroep. Inmiddels is Maher erachter dat ook onder de doelgroep hier er enorme waardering is voor zijn kunsten.